Tyrolertøj

Tyrolertøj til den perfekte tyrolerfest

Et super lækkert tyrolerkostume

Se kvinde tyroler kostumer her

 

I dag er tyrolerfest blevet så udbredt så der bliver købt tyrolertøj af mænd og kvinder i alle størrelser og aldre. Det er blevet et sikkert hit når der holdes temafest at gæsterne trækker i deres tyrolertøj og giver den max gas med fadøl og Heidi lignende kostumer. Tyrolerkostumerne findes i både almindelige og frække modeller og det er helt op til din pengepung om det skal være til køb eller udlejning. Så find det helt rigtige tyrolertøj når du skal til tyrolerfest og oplev hvor sjovt det kan være at opleve festligheder som normalt kun ses i Tyrol.

Tyrolertøj til mænd

Se mande tyroler kostumer her

 

Der er naturligvis mest at vælge mellem i de almindelige størrelser, men vi har også tyrolertøj til store kvinder og et lidt mindre udvalg af tyroler tøj til børn hvis det er svært at vælge kan du starte med at kigge på tyrolertøj billederne og finde inspiration. Her på siden kan du finde tyrolertøj til kvinder og naturligvis også alt slags tyrolertøj til mænd og det er til så gode priser at du med det samme ved du ikke skal kaste dig over tyrolertøj udlejning. Du bestemmer selv om det skal have det traditionelle Østrig/tysker lignende look eller om du har krop til et af de mange frække tyrolertøj kostumer der findes på nettet.

Hvad koster tyrolertøj?

I takt med at udvalget er blevet kæmpestort er det også blevet muligt at finde tyrolertøj billigt på nettet og man kan oven i købet flere steder købe brugt tyrolertøj. Den blå avis har mange annoncer med udstyr til tyrolerfester og hvis man ikke er sart kan man spare penge på sit udstyr her. Du skal tage stilling til om du vil have “rigtigt” udstyr med ægte lederhosen eller om du kan nøjes med en kopi. Ingen tvivl om at hvis du vil have originalt tyrolertøj så slipper du ikke billigt og må forvente en investering i dit kostume på over 1000 kr. før det er fuldendt.

Tyrolertøj tilbud mange steder

Selv om tyrolerfester er blevet meget populære er der ikke tyrolertøj butikker ret mange steder i landet, hvilket giver de fleste brugere stærke udfordringer med at finde de helt rigtige kostumer.  Vores research efter de fedeste tyrolertøj butikker har vi set at der køres mange tilbud rundt omkring på udstyr til din tyrolerfest og det er kommet for at blive. Konkurrencen er blevet benhård i de mange butikker og det er med til at presse priserne i bund, så det er lige her og nu du kan gøre en særdeles god handel.

Men inden du køber tyrolertøj skal du finde ud af om det er hele kostumet eller kun delelementer af kostumet du skal bruge. Så inden du kaster dig over de mange tyrolertøj tilbud online så lav først en benhård udvælgelse af hvilke kostumeelementer skal med i dit outfit og tag så derefter stilling til de hurtigt skiftende tilbud på tyrolertøj.