Persondatapolitik

Kostumekassen.dk videregiver ikke informationer ang. vores kunder til tredjemand for direct marketing og lignende formål.

Hvilke informationer indsamler vi?
Kostumekassen.dk opsamler informationer om dig som kunde på forskellige sider. Hovedsageligt sker dette dog på vores bestillingsside, hvor telefonnummer, navn, adresse, e-mail er krævet, for at vi vil modtage en ordre. Det skal kraftigt pointeres, at vi IKKE opbevarer evt. afgivne Dankortnumre, men alene en kvittering fra PBS, som gør, at vi kan trække et beløb, der er mindre end eller lig med det beløb, du har accepteret. Siden benytter som alle forretninger, der er programmeret i ASP, cookies. Cookien benyttes udelukkende til at holde indkøbskurvene adskilt på serveren.

Hvorfor skal jeg afgive oplysninger?
Årsagen til at vi samler information er, at dette er en nødvendighed for, at vores lager kan sende dig varer. Vi bruger din E-mail og dit telefonnummer, så vi evt. kan kontakte dig og evt. sende information ang. ordrestatus.

Kan man begrænse den mængde information, der skal afgives?
Det er desværre ikke muligt at begrænse mængden af de informationer, der afgives til os, da vi mener, det er et absolut minimum, der kræves.

Hvor længe opbevares opsamlede oplysninger?
De informationer, som opsamles på vores hjemmeside, gemmes i mindst 5 år, af hensyn til at kunne yde garanti og opfylde regnskabslovens krav.

Hvor kan jeg se de personlige oplysninger der opbevares?
De personlige oplysninger vi opbevarer kan ses via vores kundecenter eller Track & trace. Og skulle du være uenig med vores registrering kan du naturligvis gøre indsigelse jf. loven.

Hvorledes opbevares de personlige oplysninger ?
Oplysninger som telefonnummer, navn, adresse og e-mail opbevares bagved en firewall i ukrypteret form.

Hvorledes kommunikeres personlige oplysninger imellem dig og Kostumekassen?
Kommunikationen imellem vores server og din browser foregår generelt ukrypteret. Men såfremt at du skal indtaste betalingskort data, som: kortkortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode, udføres dette via en krypteret forbindelse - se hængelåsen i din browser.