Hvem er vi?

 

Hvem er Kostumekassen. Vi er en net-butik i Barrit. Vi er specialiserede i import, export og salg, både til erhverv og private.
Blandt andet er vi dansk eneforhandler af Noble Collection og Tabletop terræn fra det tyske firma ESLO, der er kendt for deres super kvalitet, samt forhandler af kvalitets kostumer fra verdens største kostume firma, det amerikanske Rubies.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi kan tilbyde et bredt sortiment af varer indenfor bl.a. udklædning, der ligger noget ud over det man kan finde i andre forretninger. Vores varer får vi fra mange forskellige leverandører, blandt andet fra England, Tyskland og USA.
De har alle det tilfældes at kvaliteten er i orden.

Hvad er vores filosofi?
De varer vi sælger har alle en ting til fælles. Det er varer som vi selv vil købe og lege med. Det vil sige at alle vores varer er blevet gennemprøvet, for at sikre at de lever op til det vi lover.
Det kan godt være at man andre steder kan finde lignende varer, men til en anden pris. For hver vare i vores sortiment, er der masser af billige efterligninger. Køber man en af dem er man næsten sikker på at blive skuffet. Enten lever de ikke op til forventningerne eller også er de af en dårlig kvalitet og går hurtigt i stykker.

Er du sikret som forbruger, når du køber hos os?
Ja, det er du. Vi giver 14 dages returret på alle vores varer.
Vi giver også 2 års reklamationsret, og følger i øvrigt gældende lovgivning.